Subject: Laptop dla Córki
Cieciuchy.
Tak na szybko napiszę, bo w pracy i po urlopie.
Obiecałem Córce lapka do 1 września. Jednak w ogóle na tym sprzęcie się nie znam, więc proszę Was o podpowiedź, co byście kupili bo pełno tego wszędzie i kuszące przeceny itepe.
Sprzęt ma służyć oczywiście do wszystkiego, trochę grania, internetu, muzy, jakiś filmów.
Nie wypowiadam się na temat procesorów, grafiki bom zielony w tym segmencie.
Ekran na pewno minimum 15,6 nic mniejszego.
Mam do dyspozycji: Proline, Saturny, mediaexperty - (tu teraz kuszą jakąś Toshibą przecenioną na 1200 coś złotych
) chyba, że coś na necie kupić.
Chce się zmieścić w kwocie do 2000 złotych, ale im mniej tym lepiej oczywiście.
Proszę o jakieś podpowiedzi, bo głupieję, tyle tego i jedno podobne do drugiego.
W pourlopowym szoku pozdrawiam.
eter
Tak na szybko napiszę, bo w pracy i po urlopie.
Obiecałem Córce lapka do 1 września. Jednak w ogóle na tym sprzęcie się nie znam, więc proszę Was o podpowiedź, co byście kupili bo pełno tego wszędzie i kuszące przeceny itepe.
Sprzęt ma służyć oczywiście do wszystkiego, trochę grania, internetu, muzy, jakiś filmów.
Nie wypowiadam się na temat procesorów, grafiki bom zielony w tym segmencie.
Ekran na pewno minimum 15,6 nic mniejszego.
Mam do dyspozycji: Proline, Saturny, mediaexperty - (tu teraz kuszą jakąś Toshibą przecenioną na 1200 coś złotych
) chyba, że coś na necie kupić. Chce się zmieścić w kwocie do 2000 złotych, ale im mniej tym lepiej oczywiście.
Proszę o jakieś podpowiedzi, bo głupieję, tyle tego i jedno podobne do drugiego.
W pourlopowym szoku pozdrawiam.
eter
Nieudana próba jest lepsza niż brak jakichkolwiek starań....

eter
Show profile
Link to this post
) ciecie się odniosą do mojego wywodu